Sluppen tar pusten av folk som besøker bydelen for første gang. Med realiseringen av Lager11, har Sluppen for alvor blitt en destinasjon.
– Vi har lenge ønsket å ha et matkonsept her på Sluppen. Nå skjer det! Lager11 åpner 13. juni. I mathallen blir det åtte matboder med gatemat fra Chile, India, Polen, Kina, Hellas, Korea, Italia og Midtøsten. Det blir også bar og scene, forteller Hildegunn Gutvik, daglig leder i Lager11 og forretningsutvikler i R. Kjeldsberg.
I lagerhallen i Sluppenveien 11, hvor inne er som ute, blir drømmer til virkelighet.
– Vi har lett etter mennesker som har drømt om å skape sitt eget serveringssted fra sin matkultur. Sammen med kokk og mentor, Steffen Blakstad, har vi hjulpet dem med kurs i mathygiene, kundeservice og hjelp til regnskap, sier Hildegunn stolt.
Det å sette i gang prosjekter som skaper opplevelser, liv og røre etter arbeidstid og i helgene, er Kjeldsberg sin måte å jobbe med områdeutvikling på. Austmann Bryggeri har vært på Sluppen i et drøyt år. Les mer om Austmann her.
– Vi bygger en bydel. Sluppen er og skal være mer enn flotte kontorlokaler i alle prisklasser, forteller Ole Petter Bjørseth, CEO i R. Kjeldsberg og fortsetter: En by har aktiviteter og ingen åpningstid – det er det vi er i ferd med å skape her.
Sluppen gjør Trondheim større.
– Å legge sommerutflukten til Sluppen, er ikke lenger science fiction. I år er det en realitet. Alaoha, Sluppen, sier Ole Petter med et godt smil.
Legg sommerferien til Sluppen!
Er smak av sommer gresk souvlaki eller chilensk empanadas? Da trenger du ikke reise langt. Smaker fra hele verden har kommet til et sted nær deg – på Sluppen.
I mathallen på Lager11 finner du gatemat fra åtte land. Smak deg gjennom chilensk, indisk, polsk, kinesisk, gresk, koreansk, italiensk og mat fra Midtøsten.
Hola, jasso, marhabaan, 你好, cześć! Hvor enn du kommer fra: Vi sees på Lager11!
Lager11 har åpent torsdag til søndag fra 13. juni.
Besøk Lager11