Nå har Trondheim fått en mathall – med street food fra åtte land, scene og black box. Mulighetene er mange på Sluppen.
– Jeg har savnet et slik sted i Trondheim – et sted hvor vi kan samles og alle kan finne mat de liker. R. Kjeldsberg går foran med et godt eksempel der næringsliv ser verdien av kultur og byutvikling, sier Kristine Rise, og legger til; den koreanske kyllingen jeg spiste var kylling fra Ytterøya. Det er bra de bruker trønderske råvarer.
Det kommer musikk fra scenen hvor DJ King George VIII ruller plater. Festivalstemningen kommer snikende.
– Her er det internasjonal festivalstemning, sier Merete Moum Lo, daglig leder i Pstereo-festivalen, begeistret.
Sidemannen skyter inn at det er kult det er åpent og høyt under taket.
Takhøyde er viktig på flere måter. Det skal være rom for å slappe av, og ikke noe stress å være på Lager11.
– Dette er et sted jeg kommer til å være og ta med ungene. Det er bra med en lokal eier som har lyst til å få til noe og bygge byen. Skape et tilbud som jeg håper og tror vil berike byen, sier Tord Lien, regiondirektør i NHO Trøndelag.
Sluppen gjør Trondheim større
Lager11 har åpent torsdag til søndag. Grip klatresenter åpner 15. juni. Dansekurs, forestillinger, fotballkamper og musikk står på sommermenyen. Kommer du …?
Besøk Lager11